WSB Design: Dutch retail design

WSB creëert en realiseert Succesvol Interieur Design voor retail, kantoren en luxe villa’s. Met het ontwerp van uw winkelinrichting en projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk)-beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn-key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie.

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoe kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders en meubelmakers.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit ruim 60 eigen architecten, interieur designers, calculators, inkopers, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. Daarmee biedt WSB de mogelijkheid om de processen in de diverse fasen van uitvoering nauwgezet te volgen en te controleren. Daarmee is het WSB team toonaangevend in het sleutelklaar verzorgen van complexe, mooie belevingswerelden. Wij onderscheiden ons van de rest van de markt door een hele goede combinatie van onderscheidend design, scherpe prijzen en een goed bouwteam. In de basis zijn wij sinds 1958 een familiebedrijf. Passie, zorg en vakmanschap, dat kenmerkt ons. En we zijn internationaal actief.

Contact: +31 33 277 17 14
www.wsbdesign.com | Interieurbouw