Inhorgenta 50 jaar!

Voor haar 50e verjaardag presenteerde INHORGENTA MUNICH zich frisser, moderner, diverser, internationaler en spraakmakender dan ooit. Uit de sterke groei van het aantal exposanten en bezoekers blijkt dat het nieuwe concept aanslaat.

‘Met een nieuw elan en een hoogwaardige uitstraling heeft Europa’s toonaangevende brancheplatform voor sieraden, horloges en edelstenen de koers uitgezet voor een succesvolle toekomst’, zegt Stefan Rummel, CEO van Messe München.

Met 870 exposanten uit 37 landen is INHORGENTA met 9% gegroeid ten opzichte van het voorgaande jaar. De helft van de exposanten komt uit het buitenland. Daarnaast waren er met 25.000 bezoekers uit 90 landen ruim vijf procent meer gasten dan vorig jaar.

INHORGENTA MUNICH werd bijna uitsluitend bezocht door vakmensen met een hoge beslissingsbevoegdheid. 96 procent vond INHORGENTA MUNICH goed tot uitstekendAnja Heiden, CEO Jewellery Division bij Wempe: ‘INHORGENTA kent al vier jaar maar één richting en dat is omhoog. Het is de belangrijkste toonaangevende beurs in Europa en het platform voor de hele branche om ideeën uit te wisselen.’

De volgende INHORGENTA wordt gehouden in München van 21 t/m 24 februari 2025.

Meer info: www.inhorgenta.com