Fjory

Topkwaliteit juwelen in eigen beheer vervaardigen

SGS is een Nederlandse sieradenfabriek waar van grondstof tot eindproduct alles op een ambachtelijke en op zeer hoogwaardige manier wordt geproduceerd. Het is het levenswerk van de broers Bas en Wim Stijnis. ‘Fjory’ is één van hun eigen merken waarmee ze nu de Belgische markt aanspreken.

Bas en Wim Stijnis kregen het vak met de paplepel ingegoten. Zij bouwden een 800m² grote fabriek uit met een unieke combinatie van oudere machines en de nieuwste techniek, waardoor ze aan alle vragen uit de markt kunnen voldoen. SGS heeft twaalf goudsmeden full time in dienst.

Fjory

‘Fjory’-juwelen genieten een grote populariteit. Kenmerkend is de 14-karaats gouden uitstraling met een kern van de hoogste kwaliteit zilver. Deze opbouw verzekert een langere levensduur in vergelijking tot een hol gouden juweel. Dankzij de zilveren kern is hun levensduur vergelijkbaar met massief gouden juwelen, terwijl hun prijs veel aantrekkelijker is. Fjory staat voor een hele brede collectie, van het lage- en middensegment, tot het hoge segment. Dat is een troef die het merk uitspeelt om per juwelier en per segment een geïndividualiseerde en commercieel sterke selectie samen te stellen.

Groeiambities

SGS wil groeien in andere landen, maar niet ten koste van service aan bestaande klanten. Fjory geeft present op de ORODIA beurs op 8 en 9 september. SGS zet in op een intensieve samenwerking met juweliers om hun juwelen optimaal te presenteren en te verkopen. Het ziet ruimte voor 75 tot 150 klanten in België.

Meer info : www.sgsonline.nl