Certina DS-7 Chrono padel edition

Certina versterkt de ondersteuning voor padel met een sportieve, elegante en stijlvolle nieuwe chronograaf, de DS-7 Chrono Padel Edition van Marta Ortega. Het horloge is ontworpen in samenwerking met Marta en wordt aangedreven door een chronograafuurwerk van Zwitserse makelij met Precidrive-technologie. De zwarte wijzerplaat presenteert nauwkeurige sporttijdresultaten in een helder, gemakkelijk af te lezen formaat. De wijzerplaat en 1/10e weergave van een seconde worden omlijst door een groene cirkel, en de uur/minutenwijzers en indexen hebben Super-LumiNova-accenten…

De nieuwe DS-7 Chrono Padel Edition van Marta Ortega viert haar prestaties en de levendige geest van deze snelle, populaire en opwindende sport. De zwarte PVD-gecoate roestvrijstalen kast omlijst een wijzerplaat van koolstofvezel. Dit is hetzelfde materiaal dan wat gebruikt wordt in Marta’s padelracket. De padelverbinding wordt verder benadrukt door een subtiel detail op de wijzerplaat: een kleine padelbal op 6 uur.

Marc Aellen, CEO van Certina: “We zijn grote fans van Marta en padel, en het is zowel een voorrecht als een genoegen om met haar samen te werken. Ik ben erg blij met het resultaat van onze samenwerking. De nieuwe DS-7 Chrono Padel Edition van Marta Ortega is een eerbetoon aan La Doctora’s gedrevenheid, vastberadenheid en buitengewone succes. Met haar extraverte en dynamische persoonlijkheid is ze een fantastische ambassadrice voor Certina – en voor padel.”

Marta zelf had hierover het volgende te zeggen: “Ik ben erg blij met de DS-7 Chrono Padel Edition met mijn naam erop. Ik heb met veel plezier samengewerkt met het creatieve team van Certina. Ze zijn zo ondersteunend en ze geven zoveel om uitmuntendheid. Ik kan me geen betere partner voorstellen. Ik zal mijn nieuwe Certina met trots dragen.”

Sinds 2021 is Certina een enthousiaste supporter van padel,en Marta Ortega is sinds 2023 merkambassadrice. De 27-jarige Spaanse ster is een van de meest opwindende spelers van dit moment. Ze staat momenteel op nummer 6 en ze is vastbesloten om de nummer 1-plek ter wereld die ze in 2019 voor het eerst veroverde, weer in te nemen. Haar niet aflatende streven naar uitmuntendheid en teamwork belichaamt de kernwaarden die Certina, de spelers en de fans van Marta delen. En met haar handtekening op de achterkant van de kast zijn de gerenommeerde Zwitserse horlogemaker en de padelster klaar om hun stempel te drukken op precisie, de sporttijdwaarneming en de padelsport.

Meer info :
www.certina.com