Sade is

Sade Is Mounting, een vooraanstaande groothandel in juwelenmonturen, heeft in 2014 zijn intrede gedaan op de Belgische markt dankzij de visionaire stap van Sencer Apak en zijn collega’s. Door de opening van een filiaal in het bruisende Antwerpen heeft het bedrijf zijn aanwezigheid in Europa versterkt en zijn bereik uitgebreid naar Europese klanten.

De keuze voor Antwerpen als uitvalsbasis was strategisch, mede vanwege de gunstige locatie en de solide reputatie van de stad binnen de internationale juwelensector. Dit stelde Sade Is in staat om haar activiteiten te verankeren in een van de meest gerenommeerde juwelenhubs ter wereld, wat nieuwe zakelijke mogelijkheden opent binnen en buiten Europa, het klantenbestand vergroot en de merkbekendheid en invloed van het bedrijf aanzienlijk vergroot.

Het succes van de uitbreiding naar Antwerpen is te danken aan verschillende factoren. Door het leveren van hoogwaardige producten en uitmuntende klantenservice wist Sade Is aan deze factoren te voldoen. Bovendien heeft het opbouwen van sterke relaties met lokale leveranciers en partners bijgedragen aan het succes en de groei van het bedrijf in de regio. Wat betreft de toekomstplannen blijft Sade Is gefocust op het versterken van haar positie in Antwerpen en het uitbreiden van haar activiteiten in Europa. Door voortdurend te investeren in innovatie en productontwikkeling, streeft het bedrijf ernaar om aan de veranderende behoeften van klanten te voldoen en zich aan te passen aan nieuwe markttrends.

Wilt u de unieke collectie van Sade Is ontdekken of meer te weten komen over de nieuwste ontwerpen? Breng dan een bezoek aan het filiaal in Antwerpen, gelegen op Appelmansstraat 25 in het Empire Center.

Meer info :
T. +32 3 231 48 65
antwerp@sadeis.be