Sparkling, whispers of summer glow

Stralend de zomer in met Sparkling Jewels

Ontdek de wereld van Sparkling Jewels, breng uw persoonlijke stijl tot leven met het unieke Mix & Match concept waarbij tijdloze Essentials gecombineerd worden met kleurrijke en verwisselbare edelstenen.

Sinds 2014 zijn de sieraden van het Nederlandse merk een groot succes bij meer dan 400 juweliers in Europa. Met zilveren en vergulde Essentials creëert u de perfecte basis voor uw dagelijkse look. Op zichzelf gedragen, of gecombineerd met andere items voor gelegenheden die om nét wat meer pit vragen. Voeg kleur toe met seizoensgebonden edelstenen zoals Cherry Quartz, Sunstone of Amazonite, en transformeer uw look van dag naar nacht, van kantoor naar party, of van casual naar chic.

De Whispers of Summer Glow collectie belichaamt het gevoel van eindeloze avonden en betoverende zonsondergangen. Laat uw creativiteit de vrije loop en geniet het hele jaar door van het onmiskenbare gevoel van de zomer.

Unique Sellings points

  • Een exclusief en bewezen concept met verwisselbare edelstenen voor iedere gewenste look.
  • Een brede doelgroep van 25 tot 75 jaar.
  • Levenslange garantie op alle zilveren en vergulde armbanden met kralen.
  • Hoogwaardige uitstraling tegen betaalbare prijzen.
  • Zilver, gerhodineerd of verguld met 14 karaat goud.
  • Volledig conceptueel met luxe displays en verpakkingsmaterialen.
  • Hoge winstmarges en toegankelijke instapkosten voor een vernieuwend concept in uw winkel.

Meer info:
+31(0)38 853 66 55
info@essencecollections.com
www.sparklingjewels.be