Cool as ice: Staal zet de toon

Sportief, stoer en stijlvol. Een stalen band is de beste keuze voor elke horlogefan.

Omega

Omega heeft deze specifieke tint Summer Blue gedoopt, wat doet denken aan het glinsterende water van de Griekse eilanden met een subtiele knipoog naar de Naiaden, de waternimfen uit de Griekse mythologie. Ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van Omega Seamaster introduceerde het bedrijf een capsulecollectie van zeven nieuwe Seamasters, die elk een eerbetoon zijn aan de gedenkwaardige triomfen van dit oceaanicoon. Alle zeven modellen in de Seamaster Summer Blue-collectie zijn uitgerust met Omega Co-Axial Master Chronometer-uurwerken en beschikken over een unieke achterkant van de behuizing, ter ere van het 75-jarig jubileum, gegraveerd of bedrukt met een sculpturale weergave van de Griekse god van de oceaan, Poseidon, met drietand en twee zeepaardjes. Dit was het originele ontwerp van Omega uit 1956, dat de Seamaster-collectie vertegenwoordigde.

Rolex: Reliable companion

Sinds de jaren 1930 ontwikkelt Rolex horloges voor pool- en bergexpedities. Dat leidde tot de Oyster Perpetual Explorer en de Oyster Perpetual Explorer II. Robuuste en betrouwbare horloges voor avonturiers die op plekken komen waar anderen liever wegblijven.

Frederique Constant: Sonic waves

432 horloges werden van deze limited edition geproduceerd. Frederique Constant viert er zijn liefde voor muziek mee. Het strakke Avener-design en de zwarte wijzerplaat met gestileerde blauwe geluidsgolven geven dit model een eigentijdse, jonge look.

Mont Blanc: Sea of ice

In Chamonix vormen prachtige gletsjers de Mer de Glace. De blauwe schoonheid van deze bevroren ijszee spreekt al lang tot de verbeelding van avonturiers. Het is ook de inspiratie voor de wijzerplaat van dit prachtige horloge.

Tissot: shades of blue

De PRX is een van de classics van Tissot. Kenmerkend zijn de perfect geïntegreerde kast en armband, die voor een optimaal gebruiksgemak zorgen. De veelzijdige collectie wordt nu uitgebreid met een model met een wijzerplaat in betoverend ijsblauw.

Oris: Keeps on going

Duikershorloges zien er vaak heel gelijkend uit. Oris wijkt met de Aquis-collectie af van de klassieke beeldtaal en biedt functionaliteit in een innovatieve design. Deze Aquis Date Calibre 400 heeft bovendien een ongeziene gangreserve van vijf dagen.