Vacatures PDA Group

Beach Time International BV, deel uitmakend van de PDA Group, is een toonaangevende distributeur/groothandel van horloges en sieraden binnen de Nederlandse juweliersbranche. Ons mooie familiebedrijf bestaat inmiddels 67 jaar. In 2024 starten wij een vestiging in de regio Brussel waar een lokaal team verantwoordelijk wordt voor de Belgische en Luxemburgse juweliers.

Wij zijn op zoek naar een fulltime:

  • Country manager die tevens als marketingmanager functioneert (tweetalig) met minimaal drie jaar ervaring die de vestiging in België zal gaan leiden,
  • Vier accountmanagers met minimaal drie jaar ervaring binnen de Belgische juweliersbranche waarvan twee Franstalig en twee Vlaamstalig. Twee accountmanagers zullen onze uitgebreide gouden en zilveren sieraden collectie vertegenwoordigen en twee accountmanagers de horlogemerken Mondaine, Olympic en TW Steel. Het betreffen hier functies in dienstverband en geen agentschappen,
  • Customer Service medewerk(st)er (tweetalig) als eerste aanspreekpunt voor de Belgische en Luxemburgse juwelier.

Onze Belgische vestiging zal, deel uitmakend van de PDA Group, als zusteronderneming van Beach Time International BV volledig zelfstandig opereren met eigen doelen en een eigen strategie. De backoffice (administratie en logistiek) zal vanuit Nederland worden verzorgd.

Wij zoeken representatieve kandidaten met:

  • Een uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van de Vlaamse en Franse taal
  • Een goede werkethos en geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Ervaring binnen de juweliersbranche is een absolute pré
  • Het enthousiasme en de passie om met een klein team een Belgische onderneming op te bouwen met mooie horloge en sieradenmerken.

Voel jij je aangesproken, heb jij een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en ben jij op zoek naar één van bovenstaande functies bij een mooie organisatie? Stuur dan jouw sollicitatie plus CV naar paul.arbeid@pdagroup.nl. Sollicitaties worden zeer vertrouwelijk behandeld.

Wij gaan graag met jou in gesprek.