Raidillon… verkopen, wie durft het aan?

Het is een vreemde vraag… maar wie probeert er vandaag de dag nog iets anders te verkopen dan een product dat wordt gemaakt en op de markt wordt gebracht door een grote groep… Maar een horlogemaker die deze naam waardig is, probeert zijn trouwe klanten een assortiment originele kwaliteitsproducten aan te bieden. Ze laten zich niet beïnvloeden door reclame, maar willen vooral voldoen aan de verwachtingen van hun klanten.

Raidillon is een Belgisch merk dat wonderen verricht met beperkte middelen, en de consument is er dol op. Het zijn sportieve, kleurrijke horloges die verwijzen naar het mooiste circuit ter wereld en zijn legendarische bocht.

De kers op de taart is dat er slechts 55 van elk model zijn. En de winkeliers die geloven in het merk en zijn geschiedenis (ze bestaan al 22 jaar) worden beloond: de verkoop is uitstekend! Deze winkeliers zijn enthousiastelingen die het concept en de positionering van het merk gemakkelijk kunnen vertalen naar hun klanten, en hun opgetogenheid over deze samenwerking met juweliers zie je ook terug in de communicatie op hun sociale netwerken. Zelfs de verkoop die de site in België genereert, komt ten goede aan de wederverkopers (commissie per verkoop volgens geografisch gebied).

In twee jaar tijd heeft Raidillon zijn collectie volledig vernieuwd met de nieuwe Miles kast en binnenkort de Gran Turismo kast. Er zijn nu 5 families en 42 verschillende modellen. Allemaal automatisch en gelimiteerd tot 55 stuks.

Meer info :
www.raidillon.com ■ info@gtime.be ■ 02 658.01.20