Kasius sieraden

Amber Rijnhout, Hoofd Verkoop bij Kasius, vertelt dat Kasius volop in beweging is. Kasius heeft hun nieuwe collectie aanzienlijk uitgebreid en er staan twee Roadshows op de planning. Bovendien zal de sieradenleverancier aanwezig zijn als vaste exposant tijdens de Jewels & Watches Retailbeurs.

De nieuwe collecties zijn met veel enthousiasme samengesteld en tonen een grote diversiteit aan sieraden. Onder andere een uitgebreide en trendy collectie aan hartjes, schakels en sets met een gepolijste en gematteerde afwerking, veel kleursteensieraden met en zonder diamanten, nieuwe diamanten solitair in verschillende segmenten, tennisarmbanden en -colliers in zowel natuurlijk als lab-grown diamant, uitbreiding in het herensegment, evenals een assortiment van grof en fijn schakelwerk en zelfs enkele 18k en platina sieraden. “Wij kijken er enorm naar uit om die aan u te presenteren tijdens de Jewels & Watches Retailbeurs en/of de Roadshows.”

Roadshows

“De Roadshows waren vorig jaar zeer succesvol, zowel de juweliers als ons team hebben genoten van de fijne sfeer. Voor komend najaar zijn er Roadshows gepland, waaronder onze Roadshow in het zuiden van Nederland op 19 en 20 november in Kazerne Eindhoven. We ontmoeten u daar heel graag.” Aanmelden voor een bezoek aan de Roadshow kan via relatiemanager Bernice van Kleef (bernice@l-kasius.nl of + 31 (0)6 25 34 00 49).

The House Of Jewels

Bovendien heeft Kasius geïnvesteerd in het hogere segment door het creëren van het merk ‘The House Of Jewels’. “The House Of Jewels omvat ons hogere segment ondersteund met een groene of beige velours display, pos-materialen en social media beeldmateriaal.

Ook is er een consumentenwebsite www.thehouseofjewels.eu met de ganse collectie en handige dealerlocator. Door een merk te maken van dit segment willen wij meer bekendheid creëren bij de consument en zo de verkoop stimuleren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voorwaarden? U kunt altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling (+3118 0462 700).”

Meer info: www.l-kasius.nl