Celine Roelens, kostbare kleinoden gaan internationaal

Op het snijpunt tussen kunst en ambacht

Juwelenontwerpster Celine Roelens maakt al twee decennia exclusieve sieraden. Unicums met zeldzame edelstenen, artistiek vormgegeven en minutieus uitgevoerd. De sublieme collecties zijn te koop in haar designstudio in hartje Gent en via de webshop. Nu zet ze een volgende, ambitieuze stap: b2b via selecte partners in de Benelux en Europa.

Op Fiera di Vicenza – de hoogmis van de sieradenbranche – sprongen haar kleurrijke meesterwerkjes in het oog. Ze zijn zo ongeëvenaard dat Celine zich makkelijk op het internationale toneel kan onderscheiden. Vandaar de sprong naar expansie en de zoektocht naar distributiepartners in het hogere segment, met kennis van de bijzondere edelstenen.

High-end met een vrolijke twist

In conceptstores in Noord-Amerika en op online platformen is The Goldbeetle al een enorm succes. De handgemaakte ‘geluksbrengers’ in precieuze edelstenen bekoren sterke vrouwen die verrassend uit de hoek durven te komen. Ook Adeline is een gegeerde collectie, allemaal in 18 karaat goud en van een adembenemende schoonheid – chic, intens gekleurd en met een optimistische noot gebruik makende van uiterst zeldzame kleurstenen zoals mooie toermalijnen en granaten.

Van ontwerp tot verpakking, álles ademt een luxe beleving zonder weerga. Voor toekomstige partners een uitgelezen kans om hun klanten iets te bieden waarvoor superlatieven tekortschieten.