Veelbelovende collectie van Kasius Najaar 2022

Kasius kijkt uit naar de mooie dingen die gaan komen in het najaar. Trendsettend en vooruitstrevend is haar collectie, inspelend op de behoefte en het welvaren van de consument.

Klantgerichtheid

Klantgericht werken is bij Kasius een vanzelfsprekendheid. Kasius ondersteunt u graag in succesvol ondernemen. De telefonische openingstijden zijn daarom verruimd met de zaterdagen. Wanneer u via de webshop op werkdagen voor 12.00 uur bestelt, wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. Daarnaast is de webshop een zeer uitgebreide tool waar u meer dan ruim 30.000 artikelen vindt. Ook kunt u hier terecht voor opgemaakte social mediabeelden, die u direct kunt inzetten op uw eigen social media kanalen. Verder vindt u hier diversedisplaymaterialen, reinigingsmiddelen, sieradenboxen en concepten als Zilgold en de gouden en Zilveren Essentials. Op werkdagen bent u altijd welkom in de showroom te Ridderkerk. Hier kunt u de bestelde artikelen die op voorraad zijn direct meenemen.

Trends

Het ruime aanbod van Kasius is altijd actueel en in zowel het gouden als het zilveren assortiment vindt u dan ook, naast de enorme basiscollectie, een groot aanbod in de nieuwste trends. Denkt u aan kleursteen, geboortestenen, vintage-ringen en luxe gouden schakelcolliers. Ook is de collectie zegelringen uitgebreid met verschillende varianten en kleuren en tevens is er is zoals altijd een ruime keuze in diamant.

Persoonlijk contact

Aan persoonlijk contact hecht Kasius veel waarde. Van 4 tot en met 6 september vindt de Jewels & Watches Retailbeurs plaats, een uitgelezen moment om met elkaar (opnieuw) in contact te komen of voor het eerst kennis te maken. De relatiemanagers voor België zijn aanwezig om u te ontmoeten. Een afspraak inplannen is verstandig om er zeker van te zijn dat u goed wordt geholpen. Kasius heet u van harte welkom.

Winactie

Plaatst u een order tijdens de beurs? Dan maakt u kans op een fantastische prijs die wordt verloot onder de bezoekers: een zeer uitgebreid arrangement voor twee personen in een junior suite bij Landgoed Groot Warnsborn.

Meer info : 0031 180-462700 · www.l-kasius.nl · verkoop@l-kasius.nl