Interieurontwerp met twee gezichten voor De Goudwinkel in Rotterdam

WSB Interieurbouw tekent high-end ontwerpen uit voor winkels, showrooms, kantoren en woningen. Zo kwamen ook de uitbaters van De Goudwinkel in Rotterdam bij het interieurbureau aankloppen voor een excentriek design dat zowel het pandhuis als de juwelierszaak op gepaste wijze in de schijnwerpers plaatst. Kijk even mee binnen.

CLASSY MEETS FLASHY

Blingbling, de streetstyle van The Bronx en klassieke juwelen ontmoeten elkaar in De Goudwinkel. Om het toegankelijke karakter van het pandhuis niet te verwarren met de industriële look die de juweliersafdeling typeert, werd voor beide onderdelen een afzonderlijke ingang voorzien. Bezoekers komen samen aan de bar, in de lounge of aan de bespreektafel. Authentieke materialen zoals leer, goud, zwart gebrand hout en beton vormen het decor voor de unieke sieraden die in de ruimte tentoongesteld worden. Mister Copy, een internationaal bekende graffiti-artiest, legde met zijn kunstwerk waarop een rapper afgebeeld staat, de laatste hand aan het interieur.

(G)OLD SCHOOL

In De Goudwinkel vind je sieraden met een culturele waarde. Zo biedt het Surinaamse goud met haar typische gelige ondertoon voor elk wat wils: van aspirerende rappers die wel te vinden zijn voor een ropechain tot dames die een elegante statement piece willen om hun collectie uit te breiden. Verder zetten de uitbaters van De Goudwinkel in op betekenisvolle juwelen die de gendervoorschriften in de wind slaan: ook voor de heren is er een uitgebreid aanbod aan hangers, manchetknopen en armbanden.

contact: +31 33 277 17 14
www.wsbdesign.com