25 jaar Bigli, een schitterende mijlpaal met limited editions

Het Belgische juwelenmerk BIGLI brengt voor zijn 25ste verjaardag drie bijzondere versies uit van de iconische Bright Eyes-ring. De jubileumuitvoeringen zijn verkrijgbaar in een genummerde oplage van 25 exemplaren.

Ode aan inspirerende vrouwen

Sinds de oprichting van BIGLI in 1997 vormen vrouwen van alle generaties een belangrijke inspiratiebron voor de ontwerpen van het merk. Laurence Aerens, medeoprichter en creative director, grijpt ook graag terug naar blije familiegebeurtenissen om collecties te ontwerpen. Zo zijn Milla en Lilly geënt op de geboorte van haar kleindochters. De chique seventiescollectie Nicki is dan weer een hommage aan Laurences moeder.

Om de mijlpaal van 25 jaar BIGLI te vieren, lanceert het merk nu gelimiteerde uitvoeringen van Bright Eyes. De ring met royale proporties en een gedurfde vormgeving met vertakkingen in roségoud is goed op weg om een icoon te worden. Fors en opvallend, maar evengoed zacht en comfortabel – de contrastrijke signatuur van BIGLI.

Om de mijlpaal van 25 jaar BIGLI te vieren, lanceert het merk nu gelimiteerde uitvoeringen van Bright Eyes.

Pittig en precieus

De jubileumuitvoeringen onderstrepen de expressieve kracht van de Bright Eyes-lijn. De edelsteen malachiet – symbool voor schoonheid en vreugde – tooit de ring met intense groentinten.

De versie met tijgerijzer is diep okerbruin, dooraderd met metaalsporen. Een krachtige, aardse steen die de kwaliteiten van tijgeroog, rode jaspis en hematiet verenigt. Tot slot is er nog een uitvoering van malachiet met bergkristal: een variëteit van kwarts. De drie uitvoeringen zijn ronduit subliem en bovenal exclusief. Er worden slechts 25 exemplaren uitgebracht, die bovendien nog genummerd zijn. Kostbare kleinoden om te koesteren dus.

Tot in de eeuwigheid

Ter ere van het jubileum lanceert BIGLI ook gracieuze oorhangers binnen de INFINITY-collectie. De sieraden in 18-karaat rosé- of witgoud zijn volledig bezet met diamanten. INFINITY refereert aan oneindige liefde, weerspiegeld in ontwerpen die loepzuivere diamanten rijmen met goud. Speciaal gemaakt om de tijd te trotseren als symbool voor de eeuwigheid.

De sierlijke, creatieve ontwerpen van BIGLI worden ondertussen ook internationaal goed gesmaakt. Zo staat de 25ste verjaardag van het merk symbool voor een nieuw begin in Europa en daarbuiten.