Miss Spring en Romance by R&C veroveren België

R&C Diamonds, het Nederlandse juwelenmerk van de familie Bruining, viert dit jaar zijn 75 jaar bestaan. Intussen gerund door broer-zusduo Dark en Maaike Bruining blijft de focus op vakmanschap en emotie met elk juweel behouden. Voor hun – Miss Spring en Romance-collecties – vonden zij een partner die hun passie voor vakmanschap deelt in moeder-dochter duo Michèle Nijs en Jackie Baert van Roos & Nijs BV : voortaan jouw aanpreekpunt.

Meesterlijk met goud

Miss Spring brengt een frisse mix van makkelijk te combineren, fijne juwelen in 14 karaat goud. De Romance-collectie is dan weer wat uitbundiger met een combinatie van kleursteen, diamant en 18 karaat goud in uiterst luxueuze uitvoeringen. Elk sieraad is uniek en wordt vervaardigd door meester-goudsmeden in het R&C-atelier in Nederland.

Make it pop

“In de Romance Color Pop-collectie komen de mooiste edelstenen samen met briljantgeslepen diamant voor een klassevol wauweffect.”

www.byr-c.nl · www.missspring.nl

Michèle Nijs: 0495 274 223
Jackie Baert: 0477 488 602