Frédérique Constant, het beste van alle werelden samengebracht

Heerlijke wijnen, een stijlvol, idyllisch kader en tijdloze, hoogkwalitatieve horloges: Frédérique Constant wist het beste van alle werelden samen te brengen tijdens de lancering van haar nieuwste collectie.

De elegante omgeving van Wijndomein Valke Vleug in Puurs was zondag 20 februari het perfecte kader voor de exclusieve voorstelling van de nieuwe Frédérique Constant collectie. Midden in de prachtige landelijke omgeving van Klein-Brabant maakten oude aspergevelden plaats voor Wijndomein Valke Vleug, met een wijngaard van 17.000 wijnstokken. Haar gebouwen – ontworpen door internationaal gerenommeerd architect Vincent Van Duysen – vormden de ideale locatie om de nieuwste collectie van Frédérique Constant exclusief voor te stellen aan de juweliers.

Het jonge, Zwitserse horlogehuis besteedt steeds bijzondere aandacht aan design. “Traditionele, hoogkwalitatieve horloges ontwerpen die jarenlang tijdloos blijven” blijven de belangrijkste waarden die Frédérique Constant steeds ter harte houdt. In die visie wordt ieder horloge gemaakt met een oprechte passie voor details. Frédérique Constant innoveert daarom voortdurend en investeert massaal om creativiteit en uitstekende technische kenmerken in zijn uurwerken te bieden.