Akillis, … gedurfde passie

De afgelopen jaren heeft het merk Akillis de codes van de joaillerie gebroken en rijgt het de successen aaneen. Maar waarin ligt precies het succes van de collecties van Caroline Gaspard? In haar durf en lef?

Caroline Gaspard is een gepassioneerde rebel en getuigt van een ongewoon creatief enthousiasme. Al heel vroeg liet haar moeder haar kennismaken met edelstenen, hun geschiedenis en hun symboliek. In een familie van ondernemers doet de jonge ontwerpster er niet lang over om op meer dan één vlak een verrassend universum te ontwikkelen. Op 25-jarige leeftijd lanceerde ze Akillis tegen de heersende trends in de juwelenwereld in. En onvermijdelijk wordt ze opgemerkt. In het leven moet je soms durven. En dat is precies wat Caroline deed door normen te doorbreken en voor een gesofisticeerde rocklook te gaan. Een meesterlijke zet, zoals ook haar collecties die van de platgetreden paden durven afwijken, dat zijn. Brutaliteit blijft haar mooiste kenmerk. En haar unieke stijl spreekt zowel vrouwen als mannen aan. Ook dat is een prestatie om u tegen te zeggen.

Een allesverslindende passie

Tussen verleiding en rockchique allure plaatst Akillis sieraden in het hart van het leven. Carolines allesoverheersende passie voor diamanten en grafische lijnen komt tot uiting in creatieve variaties op het iconische driehoekige patroon van de collectie Capture Me.
De kenmerkende scherpe, asymmetrische hoektanden die het merk zo goed symboliseren, breken de gekende normen waarmee we liefde oproepen af en gieten ze in een andere vorm. Een hoog sensueel potentieel zonder onderscheid in genres. Iedereen kan er zijn eigen verhaal of fantasie in lezen. Deze verleiding met variabele geometrie getuigt van moderniteit en durf: het verkent een andere grammatica van liefde, ontdaan van franjes.

Sieradenexpertise

De collectie Capture Me is er dan ook voor dames en heren in witgoud, roségoud, geelgoud of in titanium, al dan niet bezet met diamanten. Voor de artistieke leiding van Akillis is het een manier om technische grenzen te verleggen en om de schittering van de zwarte diamant in het titanium te laten losbarsten. Op die manier combineert het een hoogwaardige technologie met sieradenexpertise en draagcomfort.

De twee kanten van de armband, bezet met diamanten of volledig in goud, spelen in op de facetten van liefde. Aan de ene kant is er de flamboyante glans, terwijl de binnenkant alleen zichtbaar is voor degene die ze draagt. En de collectie groeit. De nieuwste toevoegingen aan de collectie komen aan een ketting of koord en zijn verkrijgbaar in witgoud bezet met witte diamanten of in geelgoud.

Een onweerstaanbaar verlangen creëren

In de collectie Capture In Motion draaien twee bewerkte ringen afzonderlijk en onafhankelijk om hun as. Hier speelt de ontwerpster in op het onweerstaanbare verlangen om het sieraad onder haar vingers te laten draaien. Het sensuele genot van aanraking verandert de ring in een speels object dat we niet meer kunnen missen. Dit sensuele genot is verkrijgbaar in acht versies, vier in goud en titanium, en vier in goud en diamanten.

Unieke juwelen

Met de collectie Capture Light opent de val van de verleiding zich met ongeziene sieraden. Van armbanden tot ringen en oorbellen, Caroline Gaspard verkent opnieuw het driehoekige motief in een boeiend spel van kleurtinten en licht. Gewoonweg briljant!

Meer info / Pour plus d’infos :
www.akillis.com