Watches and wonders, the virtual edition

Watches and wonders

The virtual edition

De Fondation de la Haute Horlogerie (FHH) organiseert jaarlijks de Watches & Wonders-beurs in Genève. Helaas besliste het coronavirus daar anders over dit jaar. Maar time is ticking en de FHH blijft niet bij de pakken zitten. Daarom werd Watches & Wonders in primeur virtueel gelanceerd. Sinds 25 april kan je namelijk op watchesandwonders.com terecht voor een virtual tour. Je wordt er ondergedompeld in de wereld van luxueuze horloges en krijgt de kans om 30 prestigieuze horlogemerken van dichtbij te leren kennen.

Get inspired by time
Dankzij dit virtuele platform kan je vanop de eerste rij de magische wereld van de meest prestigieuze horlogemerken en hun nieuwste creaties ontdekken. Je krijgt er toegang tot interessante data zoals productanalyses, trendvoorspellingen en technologische innovaties. Bovendien kan je er proeven van het vakmanschap dat achter de horloges schuilt en interviews met industry insiders meepikken.

Hot off the press
Niet enkel Watches & Wonders, maar ook tegenhanger Baselworld werd afgelast door de coronacrisis. Intussen gonst het van de geruchten in de horlogewereld: enkele exposanten van Baselworld zoals Rolex, Chanel, Chopard, Tudor en Patek Philippe zouden de oversteek maken naar Genève in dezelfde week en dezelfde gebouwen/Palexpo waar de virtuele editie van Watches & Wonders 2021 plaatsvind. We zijn benieuwd hoe de bestaande exposanten van Watches & Wonders, waaronder de Richemont Group met merken zoals Cartier, Piaget en Jaeger-LeCoultre, hierop zullen reageren. Wordt zonder twijfel vervolgd…

Let’s connect
Bij Watches & Wonders wordt stilgestaan bij de tradities, waarden en ambities van toonaangevende horlogemerken. Maar ook inspiratie, educatie en interactie staan centraal. Dankzij dit nieuwe platform krijgen horlogemerken, juweliers en horlogeliefhebbers van over de hele wereld de kans om in dialoog te treden en elkaar te inspireren. Zo zijn we in een wereld van social distancing meer dan ooit verbonden, en dat is precies waar de gelijkgestemde zielen van de horlogewereld nu nood aan hebben. In deze moeilijke tijden zoeken we troost bij luxe en verfijning, hoog tijd dus om ons te laten verleiden en inspireren door de nieuwste trends op www.watchesandwonders.com.