Inhorgenta, munich 2020

prestige, beurzen, inhorgenta

INHORGENTA MUNICH 2020 was gedurende 4 dagen de internationale ontmoetingsplaats voor sieraden, uurwerken en de edelsteenindustrie.

Rond 26.000 vakbezoekers uit meer dan 80 landen bezochten van 14 t/m 17 februari het evenement in München en beleefden een grote diversiteit aan merken, gesprekken op top niveau en een interessant neven programma.

Klaus Dittrich, voorzitter en CEO van de Messe München, vat de succesvolle vakbeurs als volgt samen: “Het aantal exposanten en bezoekers, hun internationaliteit, de sfeer op de beurs en de feedback van de deelnemers, simpelweg alles was precies goed in de afgelopen vier dagen. INHORGENTA MUNICH ’s concept is overtuigend en daar zijn we blij mee.” De uitdagende gezondheidssituatie was nauwelijks een onderwerp en de vakbeurs bewees opnieuw een ideaal zakelijk platform te zijn, zoals een aantal exposanten bevestigde. De hallen A1 (uurwerken) en B1 (fijne sieraden) waren tot de laatste m2 volgeboekt en boden de vele bezoekers een mix van gevestigde spelers in de industrie, nieuwkomers en innovatieve producten.

Niet alleen waren veel stands dit jaar geïnspireerd door de natuur, dat was ook het geval in het centrale deel van hal C2 “hedendaags design & visie”. De focus van de inhoud en het ontwerp lag op duurzaamheid en toekomstige detailhandel. Het programma van voordrachten over deze twee top onderwerpen in de industrie werd goed bezocht en de sprekers van hoog niveau waren verheugd over de grote interesse. Stefanie Mändlein, Exhibition Director van INHORGENTA MUNICH kijkt al uit naar de volgende editie van de beurs. “De positieve feedback van onze sinds lang aanwezige en nieuwe exposanten en van bezoekers is een bevestiging van onze strategie om het vakbeurs platform verder in nauwe en voortdurende dialoog met onze klanten te ontwikkelen. Zodat we nog meer internationale top sieradenmerken en vooral merken uit de horloge sector kunnen verwelkomen volgend jaar.”

De volgende INHORGENTA MUNICH wordt georganiseerd van 19 t/m
22 februari 2021 in München.