Kasius sieraden … ontmoet u graag!

Kasius ontmoet u graag tijdens de Jewels & Watches beurs van 13 t/m 15 maart in Utrecht of tijdens de Roadshow op 29 en 30 mei bij het Van der Valk Hotel Venlo. De Roadshow wordt georganiseerd speciaal voor haar Belgische en Zuid-Nederlandse klanten. Op beide evenementen wordt de nieuwste collectie en de uitgebreide best of collectie van Kasius gepresenteerd. Het volledige verkoopteam zal tot uw beschikking staan.

Kasius hecht veel waarde aan de relatie met haar klanten. Door de beursstand op de Jewels & Watches beurs in Utrecht en het organiseren van een Roadshow bevorderen zij de kwalitatieve contactmomenten met klanten. Uiteraard is de juwelier ook welkom in de showroom in Ridderkerk. De showroom is elke werkdag geopend van 09:00 tot 17:00 uur.

De Roadshow vindt plaats op 29 en 30 mei van 10:00 uur tot 19:00 uur. Om de klanten een gezellige dag te geven biedt Kasius hen een top locatie; topfloor Level 77. Dit geeft uitzicht over de skyline van Venlo, Nationaal Park De Maasduinen en Duitsland. Dit maakt het een unieke beleving, waarin de klanten zich bevinden in luxe en culinaire sferen. Bernice van Kleef: “Tijd om samen het Zuiden in het zonnetje te zetten en te genieten van elkaars gezelschap met de nieuwste collectie in een zakelijke, inspirerende setting”.

Heeft u interesse om te komen naar de beurs of naar de Roadshow? U kunt contact opnemen met de relatiemanager van uw gebied. Hun contactgegevens ziet u hieronder. Kasius kijkt uit naar uw komst!

Het bezoek van de Roadshow kan worden gecombineerd met een verblijf in een van de hotelkamers. Speciaal voor de bezoekers is er een korting van 10% op de kamerprijs bij Van Der Valk Hotel Venlo.* Voor een reservering met deze kortingscode kunt u terecht bij Van Der Valk Hotel Venlo.

*Op basis van beschikbaarheid onder vermelding van boekingsnummer VEN-GF-21121. Geldig tot 1 mei 2022

Bernice van Kleef
bernice@l-kasius.nl
0031 (0)6 25 34 00 49
Zuid-Nederland &
Oost-België

Arno van Wor
arno@l-kasius.nl
0031 (0)6 11 48 85 11
Zuidwest Nederland &
West-België